Lihtsad jogurtipannkoogid

Jogurt kombinatsioonis kergitavate omadustega küpsetuspulbri ja sooda ning vahustatud munavalgetega on mõnusalt pehmete pannkookide garantii.
Ettevalmistusaeg10 minutes
Active Time20 minutes
Kogu aeg30 minutes
Course: Breakfast
Keyword: gluteenivabad pannkoogid, pannkoogid, pannukad, riisijahust pannkoogid

Tarvikud

  • 1 pann
  • 1 pannilabidas

Materials

  • 500 g maitsestamata jogurtit
  • 2 spl (toorroo)suhkrut (võid lisada rohkem)
  • 2 tk muna
  • 3 dl riisijahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1/2 tl soodat
  • 1 spl oliiviõli

Valmistamise viis

  • Sega munakollased ja jogurt. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks.
  • Sega riisijahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Sega muna-jogurti hulka. Lisa õli ja kõige lõpus lisa õrnalt segades juurde vahustatud munavalged.
  • Lase tainal 10 minutit paisuda.
  • Küpseta mõõdukal kuumusel lusikapannkoogid.

Märkused

Need koogid on kerge vahvli maitsega ja sobivad ideaalselt pannkoogitordi tegemiseks.