Go Back
Print
Tarvikud
Märkused
Smaller
Normal
Larger
Print
Lihtsad jogurtipannkoogid
Jogurt kombinatsioonis kergitavate omadustega küpsetuspulbri ja sooda ning vahustatud munavalgetega on mõnusalt pehmete pannkookide garantii.
Ettevalmistusaeg
10
minutes
mins
Active Time
20
minutes
mins
Kogu aeg
30
minutes
mins
Course:
Breakfast
Keyword:
gluteenivabad pannkoogid, pannkoogid, pannukad, riisijahust pannkoogid
Tarvikud
1 pann
1 pannilabidas
Materials
500
g
maitsestamata jogurtit
2
spl
(toorroo)suhkrut
(võid lisada rohkem)
2
tk
muna
3
dl
riisijahu
1
tl
küpsetuspulbrit
1/2
tl
soodat
1
spl
oliiviõli
Valmistamise viis
Sega munakollased ja jogurt. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks.
Sega riisijahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Sega muna-jogurti hulka. Lisa õli ja kõige lõpus lisa õrnalt segades juurde vahustatud munavalged.
Lase tainal 10 minutit paisuda.
Küpseta mõõdukal kuumusel lusikapannkoogid.
Märkused
Need koogid on kerge vahvli maitsega ja sobivad ideaalselt pannkoogitordi tegemiseks.